Yritys

Kiinteistönvälitys- ja isännöintipalvelut Joensuussa, Liperissä, Ylämyllyllä ja muualla Pohjois-Karjalassa
Isännöinti, kiinteistönvälitys, vuokravälitys ja muut palvelut asiantuntemuksella ja paikallistuntemuksella Pohjois-Karjalasta.

Kiinteistömyllärit Oy on laillistettu kiinteistönvälitys- ja isännöintiyritys, joka on palvellut asiakkaitaan yli 25 vuoden ajan toimien aikaisemmin nimellä Liperin Kiinteistövälitys Oy. Yritys on perustettu vuonna 1992 ja se sijaitsi Liperin kirkonkylällä vuoteen 2018 asti, jonka jälkeen yritys muutti Ylämyllylle vasta valmistuneeseen kauppakeskus Mylläriin ja samalla yrityksen nimi vaihtui Kiinteistömyllärit Oy:ksi. Vuonna 2015 yritys vaihtoi omistajaa ja nykyisenä yrittäjänä toimii Kari Karvinen. Yritys on kasvanut vuosi vuodelta ja tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin ja joustavammin nykyaikaisia ohjelmistoja sekä sähköisiä kanavia hyödyntäen.

Välitämme osake- ja liikehuoneistoja, omakotitaloja, lomakiinteistöjä sekä tontteja. Teemme myös arvio-, kauppa- sekä luovutuskirjoja sekä toimimme isännöitsijänä eri kokoisissa kiinteistö- ja taloyhtiöissä Pohjois-Karjalan alueella. Käytössämme ovat nykyaikaiset ohjelmat, joten asiat hoituvat kanssamme suurimmilta osin myös sähköisiä kanavia käyttäen.

Ymmärrämme kiinteistön arvon merkityksen läpi elinkaaren ja palvelemme asiakkaitamme niin kiinteistöjen ja huoneistojen myynnissä, ostossa, vuokrauksessa, ylläpidossa kuin saneerausten ja remonttien toteuttamisessa.

Panostamme palvelun laatuun ja lupauksemme on olla luottamuksen arvoinen. Yhteistyöverkostossamme pyrimme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Tervetuloa Kiinteistömylläreiden asiakkaaksi!
Hallinto
asiakaspalvelu@kiinteistomyllarit.fi
040 725 8881
Ylämyllyntie 78, 80400 Ylämylly
Y-tunnus 0870792-4
Tietosuojaseloste
Visit our FacebookVisit our Instagram
envelopephone-handsetphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram