Myymässä

Kari Karvinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, 
kaupanvahvistaja

040 725 8770
kari@kiinteistomyllarit.fi
Meeri Järviö
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT
040 725 7171
meeri@kiinteistomyllarit.fi

Palveleva kiinteistönvälittäjä

Kun asunnon tai kiinteistön myynti tulee ajankohtaiseksi, on turvallista kääntyä ammattitaitoisen ja kokeneen asiantuntijan puoleen. Olemme apunasi asunnon myynnin eri vaiheissa - asiakirjojen hankkimisesta kauppakirjojen laadintaan sekä kaupantekoon. Paikallistuntemuksemme avulla teemme hinta-arvion asunnosta tai kiinteistöstä markkinatilanteen mukaisesti.

Luotettava välityspalvelu

Meille saumaton yhteistyö toimeksiantajan ja välittäjän välillä on ensiarvoisen tärkeää. Panostamme luotettavaan, asiakaslähtöiseen, avoimeen ja rehelliseen yhteistyöhön asiakkuuksissamme. Toimimme aina hyvän välitystavan mukaisesti ja lupauksenamme on olla asiakkaan luottamuksen arvoinen.

Sähköiset palvelut

Seuraamme aktiivisesti muutoksia toimintaympäristössämme ja hyödynnämme sähköisiä työkaluja toiminnassamme. Kaupat on mahdollista tehdä sähköisesti paikasta riippumatta – juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Teemme tietenkin kauppoja myös perinteiseen tapaan, joten voit aina valita tilanteeseesi sopivan tavan kaupantekoon.

Sujuva kaupanteko

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman vaivattoman ja sujuvan asiakaskokemuksen.

Ilmainen arviokäynti

Kun harkitset asunnon myyntiä, voit sopia ilmaisen arviokäynnin, joka ei sido sinua vielä mihinkään. Laadimme markkinatilanteen mukaisen hinta-arvion asunnostasi ja voimme keskustella samalla mahdollisesta myyntisuunnitelmasta.
Sovi ilmainen arviokäynti tästä.

Myynnin vaiheet

  • Laadimme toimeksiantosopimuksen myynnistä huolellisesti, sekä hankimme puolestasi tarvittavat asiakirjat sekä dokumentit asunnon myyntiä varten.
  • Suunnittelemme kanssasi asunnon kuvausjärjestelyt, jotta saamme mahdollisimman laadukkaat ja realistiset kuvat kodistasi.
  • Teemme yksilöllisen suunnitelman myytävän kohteen markkinointia varten ja sovimme kanssasi esittelyt henkilökohtaisesti toivomallasi tavalla.
  • Myynnin edetessä olemme sinuun yhteydessä ja hoidamme tarjousneuvottelut avoimesti, tehokkaasti ja huolellisesti.
  • Hoidamme puolestasi kauppaan liittyvät asiakirjat, joten sinun tarvitsee vain hyväksyä ne allekirjoittamalla kauppakirja. Tämä on mahdollista hoitaa myös sähköisesti, joten voit tehdä sen helposti, vaikka kotoa käsin sinulle sopivana ajankohtana.
asiakaspalvelu@kiinteistomyllarit.fi
040 725 8881
Ylämyllyntie 78, 80400 Ylämylly
Y-tunnus 0870792-4
Tietosuojaseloste
Visit our FacebookVisit our Instagram
envelopephone-handsetphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram