Talous

Käytössämme ovat nykyaikaiset isännöinnin ohjelmistot, joilla mm. laskutus, vastike- ja maksuvalvonta sujuvat luotettavasti ja tehokkaasti. Sähköisillä järjestelmillä varmistamme tietojen säilymisen esimerkiksi onnettomuuksien varalta. 

Sähköinen asiointikanava palvelee myös asukkaita ja osakkaita helposti ja kätevästi, sillä he pystyvät tarkastamaan esimerkiksi oman maksutilanteensa ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen asiointikanava helpottaa ja parantaa myös tiedonkulkua sekä avoimuutta yhtiön asioiden hoidossa pienentäen samalla taloyhtiön kustannuksia.

Isännöitsijä ohjaa yhdessä hallituksen kanssa taloyhtiön rahankäytön suunnittelua tarkoituksenmukaisella tavalla huomioiden yhtiön teknisen ja taloudellisen kokonaistilanteen. Näin mahdollisiin remontteihin voidaan varautua hyvissä ajoin myös taloudellisesti. Korjausvelan hallitseminen ja saneeraushankkeiden oikea-aikaisuus ovat yhtiön ja osakkeiden kannalta erityisen tärkeitä.

Taloyhtiöiden tilinpäätökset laadimme vaatimusten mukaisesti siten, että tilintarkastus voi todeta sen asianmukaisuuden.
asiakaspalvelu@kiinteistomyllarit.fi
040 725 8881
Ylämyllyntie 78, 80400 Ylämylly
Y-tunnus 0870792-4
Tietosuojaseloste
Visit our FacebookVisit our Instagram
envelopephone-handsetphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram